• Пон-Пет 09:00-18:00
 • ВИЖТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НИ ЗА ТЕРМОПОМПИ НА MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES С ЦЕНИ ЗАПОЧВАЩИ ОТ 9704 лв. с ДДС

  Изпълнението на Вашия проект е наша цел.

  ПРЕДСТАВЕТЕ НИ ИДЕИТЕ СИ И НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА ГИ ОСЪЩЕСТВИТЕ.

  Целият ни екип влага всичките си умения и опит, за да помогнат на идеите Ви да се матереализират. Знаем, че понякога е трудно да изработите сами план за действие, но ние сме на среща.

  КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

  Ние Ви предлагаме бързо и качествено проектиране, изработване и монтаж на вътрешно отоплителни инсталации за всякакви жилищни и промишлени сгради, а също и изграждане на локално-отоплителни инсталции за къщи и хотели. Изграждане и ремонт на отоплителни инсталации.

  КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

  Осъществяване, проектиране, доставка и монтаж на ВиК инсталции, системи за битово водоснабдяване на къщи, хотели, промишлени сгради и складове, сондажни помпи и водопречиствателни станции. Цялостно изграждане на ВиК инсталции на жилищни и промишлени сгради.

  КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

  Изграждаме климатични водотръбни инсталции за употреба в хотели, промишлени сгради, фармацевтични лаборатории, складове, и др.

  КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

  Ние Ви предлагаме произвеждане, доставка и монтаж на абонатни станции с компоненти на водещи световни производители, както и специална софтуерна програма за управление на съоръженията е наш специален продукт.

  КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

  Предлагаме монтаж на хидрофорни уредби както за битови потребители, така и за големи промишлени и търговски обекти. Изграждаме всякакви типове помпи съгласно специфичните изисквания на определен клиент, като подбираме необходимите компоненти.

  КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

  Предлагаме цялостно изграждане на соларни системи за нуждите на хотели, офиси и еднофамилни къщи.

  ВЗЕМИ СВОЯТА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

  Свържи се с нас с идея, проблем или за изпълнение на проект и ще получиш от нас безлатна консултация с професионалист.

  ОТ ИДЕЯТА ДО ПЛАНА И ФИНАЛНОТО РЕШЕНИЕ

  СВЪРЖИ СЕ С НАС